bok

Informationssida

Uppdatering 30/5-2004

Först hade vi för avsikt att vänta med uppdateringen av hemsidan, så att vi skulle få med även båtturen runt Spårön, men för att få plats med allt bildmaterial, från såväl gökottan som båtfärden, bestämde vi att uppdatera hemsidan som vanligt, dvs sista söndag i månaden.

Gökottan

Vi träffades som vanligt på Kristi himmelsfärdsdag kl 10.00 vid Lindholmen. Efter vinteruppehållet var det givetvis roligt att träffas igen. Vädret var som det brukar vara, d.v.s. solsken trots mörka och fuktiga prognoser. Det var, även som vanligt, mycket gemytligt och stämningen förhöjdes av ett musikaliskt inslag. På ett band fick vi höra vår släkting Gösta Törner spela och alla njöt av högklassisk jazzmusik. Bandet hade skänkts av Mats Lundell vid sitt besök i Lidköping förra året och efter Rune Sjögrens berättelse om sin morbror på vår hemsida, var det nu ett perfekt tillfälle att få höra Gösta spela. Lotteriets vinnare i särklass var såväl Gabriella Engh som Tore Thempo, där Gabriella vann fruktkorgen med fler vinster, Tore bl.a. antavlan i Wedebrandssläkten. Som en härlig avslutning av gökottan, berättade Gunnar Djup historier, vilket givetvis gav våra skrattmuskler en hel del att göra.

Spårörundan

Den 31 maj, annandag pingst, dagen efter denna uppdatering, är det 100-årsjubileum av Johan Wedebrands roddtur runt Spårön. Vi hoppas på fint väder och att ett stort antal wedebrandare ställer upp med sina båtar, så att även icke båtägare får möjlighet att vara med på denna minnesvärda tur runt Spårön. Tommy Jonsson tar täten och guidar oss runt medan Rolf Wedebrand tar plats sist i kön för att se till att alla kommer välbehållna tillbaka till utgångspunkten vid Lindholmens fäbro. Tommy Jonsson berättar i nästa uppdatering om färden.

OBS! Avfärd kl 10.00 från Fäbronbrevlåda posta  
Information om släkten kan Du också få av Lars-Åke Paulsson, Tommy Jonssoneller Pieter van den Berg
 
 
Ättlingar eller ingifta/sambor är välkomna att skriva i  gästboken  
 I fotogalleriet finns bilder från gökottan!

 
 

Tillbaka till startsidan.    Till  arkivet, till  fotogallerian  eller till gästboken  

Länk till släktingars hemsidor.    


Copyright Pieter van den Berg ©