bok

Informationssida

Uppdatering 26/9-2004

Så är även årets sommar slut, en sommar med både regn och värme. Sista lördagen i augusti hade vi en grillfest för andra året i rad, denna gång vid Kaffekvarnen och vi rapporterar från den. Gå till  "Grillfesten 2004".

Arbetsmöte

Den 15:e september träffades Iva Lindström, Sven-Åke Berg, Tommy och Fredrick Jonsson, Lars-Åke Paulsson, Rolf Wedebrand, samt Lisbeth och Pieter van den Berg för att diskutera arbetsgruppens ekonomi, hemsidan samt framtida släktforskning inom Wedebrandssläkten.
Tack vare insamlingen vid grillfesten kan vi även nästa år fortsätta med vår hemsida och dessutom hyra Kaffekvarnen för nästa grillfest, den sista lördagen i augusti 2005. Arrangemanget kring festen ordnas av Gullevi Dunback, Eiric Alm och Lars-Åke Paulsson. Lisbeth och Pieter fortsätter med hemsidan och Pieter fortsätter även med att sköta arbetsgruppens ekonomi. Beträffande forskning så råder det osäkerhet om att kunna forska i länsarkivet i Skara nästa år pga besparingsförslag inom Skara kommun. Andra alternativ diskuterades att forska, såsom via en studiecirkel eller via genline. Lars-Åke delade ut en lista på släktnamn vars personalia om möjligt behöver kompletteras. Släktforskarna fördelade listan efter släktled. Lars-Åke undersöker möjligheten att anordna en studiecirkel via DVS, det virtuella studierummet, där genline ingår och sammankallar sedan till ett nytt släktforskarmöte.

Fotogallerian

I fotogallerian finns bilder från grillfesten.

brevlåda posta  
Information om släkten kan Du också få av Lars-Åke Paulsson, Tommy Jonssoneller Pieter van den Berg
 
 
Ättlingar eller ingifta/sambor är välkomna att skriva i  gästboken  
 I nästa uppdatering berättar Lars-Åke om folket på Tvätthall!

 
 

Tillbaka till startsidan.    Till  arkivet, till  fotogallerian  eller till gästboken  

Länk till släktingars hemsidor.    


Copyright Pieter van den Berg ©